راه اندازی خط تولید میوه خشک حرارتی

فهرست مطالب

تاسیس کارگاه میوه خشک کنی و راه اندازی خط تولید میوه خشک و سبزیجات خشک و نیمه آماده ، یکی از گزینه های روی میز برای افرادیست که قصد اشتغال زایی و راه اندازی یک کسب و کار را دارند؛ در این مقاله صفر تا صد تجهیزات مورد نیاز جهت تاسیس و راه اندازی کارگاه های میوه خشک کنی و دستگاه خشک کن میوه و سبزیجات را با یکدیگر بررسی می کنیم.

 

درآمد کارگاه میوه خشک کنی

اولین مسئله ای که بیشتر افراد پیش از شروع و یا راه اندازی یک کار به آن فکر میکنند این است که آیا این کار، درآمد مناسبی دارد؟
سود آن نسبت به زحمتش ، مناسب و قابل توجه است؟ و آیا تنها برای چند سال قابل سرمایه گذاریست و یا بازار آن تا سالها اشباع نمیشود و اصطلاحاً امنیت شغلی دارد یا خیر.

خشک کردن محصولات غذایی خصوصاً سبزیجات و برخی از میوه ها نظیر پر زردآلو ، پر هلو ، آلو و آلبالو خشک از دیرباز تا کنون جزو فرهنگ ایرانیان بوده و کماکان محبوبیت خود را در سبد غذایی ایرانیان حفظ کرده است؛از طرفی خشک کردن محصولات غذایی در فصولی که این خوراکی ها زیاد هستند و ذخیره برای فصل هایی که دسترسی به این محصولات کم است بسیار توجیه پذیر و اقتصادی است و نه تنها موجب درآمد برای فرد تولید کننده میشود، بلکه به تنظیم باز و اقتصاد کشور هم کمک میکند.
یک تولید کننده میوه و سبزیجات خشک هم میتواند به صورت خرد و هم به صورت عمده ، چه به صورت میدانی و چه به صورت فروش در فضای مجازی یا در اصطلاح آنلاین شاپ ها محصولات خود را به فروش برساند و بازار محدودی ندارد؛ چه بسا اگر کیفیت محصولات تولیدی شما خیلی بالا باشد میتوانید گوشه نظری هم به صادرات داشته باشید. بنابر این می توان گفت درآمد کارگاه میوه خشک کنی میتواند بیش از حد انتظار شما باشد ، به شرطی که شما نیز در بحث تولید و فروش بسیار عالی عمل کنید,

 

سرمایه اولیه جهت راه اندازی کارگاه میوه خشک

سوال بعدی که پیش از راه اندازی کارگاه تولید میوه و سبزیجات خشک برای شما پیش می آید، سرمایه اولیه جهت راه اندازی این کسب و کار است؛
در پاسخ به این سوال هم باید بگوییم، تاسیس و راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی، از جمله کسب و کار هایی است که نیاز به سرمایه اولیه زیادی ندارد، به طوری که اگر فضای لازم برای راه اندازی کارگاه را در اختیار داشته باشید با سرمایه کمتر از ۵۰ میلیون تومان ( با توجه به نرخ تورم در سال ۱۴۰۱) هم میتوانید کار خود را شروع کنید.
حتی میتوانید با توجه به تسهیلات ویژه ای که ارگان های مختلف نظیر جهاد کشاورزی، سازمان حمایت از مشاغل خانگی، بهزیستی، کمیته امداد ، بانک ها و خیریه های مختلف ارائه می دهند ، وام برای تولید میوه خشک دریافت کنید و کار خود را راه اندازی کنید.

برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی چه تجهیزایی نیاز است؟

ابتدا کلیه تجهیزاتی که برای تولید میوه خشک به کار می رود را نام میبریم و بعد از آن تجهیزات اولیه و لازم را به شما معرفی میکنیم.

برای راه اندازی از صفر تا صد یک خط تولید صنعتی و نیمه صنعتی به تجهیزات زیر به ترتیب شروع فرایند تولید نیاز دارید :

  • وان شست و شوی دستی یا اتوماتیک
  • نوار استیل آبکشی( یا میز کنترل)
  • میز کار استیل
  • پوست گیر( دستی یا برقی)
  • هسته گیر( دستی یا برقی)
  • اسلایسر( دستی یا برقی)
  • و در نهایت نیاز به دستگاه خشک کن دارید.
  • نکته مهم جهت فروش هرچه بهتر محصولات فراوری شده، بسته بندی آنهاست که در یک خط تولید تمام اتوماتیک و صنعتی ، به دستگاه بسته بندی نیز نیاز است. 

 

  • تجهیزات اولیه و لازم برای تولید میوه خشک

۱- هسته گیر
۲- اسلایسر دستی برنر
۳- اسلایسر دستی کشویی
۴- دستگاه خشک کن
در حقیقت شما برای شروع فقط به همین چهار مورد نیاز دارید اما باید بدانید برای دریافت مجوز های بهداشتی و تولید حرفه ای تر باید کارگاه مجهز تری را داشته باشید.

 

راه اندازی خط تولید چیپس میوه با حداقل سرمایه

ممکن است با این سوال مواجه شوید که حداقل ها (حداقل سرمایه لازم، حداقل فضای لازم و حداقل نیروی لازم) برای شروع یک خط تولید چیپس میوه چقدر است؟! برای شروع راه اندازی یک خط تولید میوه خشک با کمترین هزینه ، می توانیم با حدود 70تا 90 میلیون تومان سرمایه اولیه برای تجهیز کارگاه ، کار را استارت بزنیم. علاوه بر سرمایه ای که برای دستگاه لازم داریم، نیاز داریم به حداقل فضایی حدود ۱۵ تا ۲۰ متر جهت قرار دادن دستگاه ها، به نحوی که کمترین آسیب متحمل دستگاه شود و کمترین فضا اشتغال شود. و در نهایت با دو نفر نیروی انسانی ، کارگاه ما راه اندازی میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Similar educational articles

مقالات آموزشی مشابه