بررسی دمنوش های گیاهی و خواص آن ها

فهرست مطالب

بررسی دمنوش های گیاهی و خواص آن ها

دمنوش‌های گیاهی مانند دمنوش بابونه، نعناع و زنجبیل دارای چندین خاصیت ارتقا دهنده سلامت هستند و می‌توانند به بهبود سلامت قلب، هضم غذا، کیفیت خواب و… کمک کنند. بررسی انواع دمنوش های گیاهی و خواص آن ها باعث افزایش آشنایی ما با آنها میشود.
برخلاف چای های واقعی که از برگ‌های گیاه کاملیا دم می‌شوند، دمنوش‌های گیاهی از میوه‌های خشک، گل‌ها، ادویه‌ها یا گیاهان تهیه می‌شوند.
برخی از دمنوش های گیاهی علاوه بر خوشمزه بودن، دارای خواص سلامتی نیز هستند. در واقع، دمنوش های گیاهی صدها سال است که به عنوان درمان طبیعی برای انواع بیماری ها استفاده می شود.در ادامه به بررسی برخی از دمنوش های گیاهی میپردازیم.

شما می توانید پک های دمنوش چای سبز و لیمو ، چای سبز و نعنا و دیگر دمنوش ها را برای مهمانی ها و حتی در بسته بندی های خاص و متفاوت هلی باکس برای هدیه و فضاهای اداری مانند شرکت جهت پذیرایی سفارش دهید برای اطلاعات بیشتر با هلثی روم تماس بگیرید: 09106509383

دمنوش های گیاهی سالم که باید امتحان کنید:

1. دمنوش بابونه

دمنوش بابونه بیشتر به دلیل اثرات آرام بخش آن شناخته شده است و اغلب به عنوان خواب آور استفاده می شود. در واقع مطالعات نشان می دهد که می تواند کیفیت خواب را در افراد مسن و زنان پس از زایمان بهبود بخشد.علاوه بر این، اعتقاد بر این است که بابونه دارای اثرات ضد باکتری، ضد التهاب و محافظت از کبد است .
تحقیقات دیگر همچنین نشان می‌دهد که بابونه می‌تواند کنترل قند خون را بهبود بخشد و علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS) را کاهش دهد.

2. دمنوش نعنا فلفلی

اگرچه دمنوش نعناع بیشتر برای حمایت از سلامت گوارش استفاده می شود، اما دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی است. چندین مطالعه نشان داده اند که آماده سازی روغن نعناع می تواند به تسکین سوء هاضمه، حالت تهوع، درد معده و سایر علائم سندرم روده تحریک پذیر کمک کند.

 

بررسی دمنوش های گیاهی و خواص آن ها
بررسی دمنوش های گیاهی و خواص آن ها

3. دمنوش زنجبیل

دمنوش زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با بیماری است و یک داروی شناخته شده برای تهوع است. مطالعات به طور مداوم نشان می دهد که زنجبیل در تسکین حالت تهوع، به ویژه در اوایل بارداری موثر است، اگرچه ممکن است حالت تهوع ناشی از درمان های سرطان و جراحی را نیز تسکین دهد.
همچنین شواهد نشان می دهد که زنجبیل ممکن است به پیشگیری از زخم معده، تسکین سوء هاضمه و کاهش درد مرتبط با قاعدگی کمک کند. علاوه بر این، برخی مطالعات نشان می‌دهند که مکمل‌های زنجبیل می‌توانند کنترل قند خون و سطح چربی را در افراد مبتلا به دیابت بهبود بخشند.

مردم هزاران سال است که از زنجبیل برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کنند. زنجبیل، بومی آسیا و از خانواده گیاهان Zingiberaceae است و مردم معمولا از ریشه یا ساقه خوراکی آن استفاده می کنند. همچنین یک داروی گیاهی باستانی است که مردم برای بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت، سرفه، سرماخوردگی و حالت تهوع استفاده می کردند.
زنجبیل در طب عامیانه به روش‌های مختلفی مصرف می‌شود، از جمله به شکل دمنوش زنجبیل. می توانید دمنوش زنجبیل را با جوشاندن ریشه پوست کنده آن در آب یا شیر درست کنید.
از فواید این دمنوش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
حرکت بیماری را تسکین می دهد. طب عامیانه نشان می دهد که دمنوش زنجبیل می تواند به آرام کردن علائم بیماری حرکت مانند سرگیجه، استفراغ و عرق سرد کمک کند.
حالت تهوع ناشی از تهوع صبحگاهی یا شیمی درمانی را کاهش دهد. برخی از متخصصان معتقدند جینجرول موجود در زنجبیل می تواند به تسکین حالت تهوع ناشی از بارداری، شیمی درمانی یا جراحی کمک کند.
به مدیریت فشار خون و حمایت از سلامت قلب کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف زنجبیل در دوزهای روزانه 2 تا 6 گرم ممکن است به محافظت در برابر بیماری قلبی کمک کند.
مطالعات نشان داده‌اند که زنجبیل ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند.

4. دمنوش مریم گلی

دمنوش مریم گلی به دلیل خواص دارویی و فواید بالقوه برای سلامت مغز شناخته شده است. مطالعات مختلف روی مریم گلی بهبودهایی را در عملکرد شناختی مبتلایان به بیماری آلزایمر نشان داده است. همچنین تعدادی از مطالعات بهبودهایی را در عملکرد ذهنی و حافظه در بزرگسالان سالم پس از مصرف یکی از چندین نوع مختلف عصاره مریم گلی نشان دادند.

 

بررسی دمنوش های گیاهی و خواص آن ها
بررسی دمنوش های گیاهی و خواص آن ها

5. دمنوش بادرنجبویه

دمنوش بادرنجبویه طعمی سبک و لیمویی دارد و به نظر می‌رسد که خواص سلامتی دارد. در یک مطالعه کوچک، نوشیدن دمنوش بادرنجبویه به مدت 6 هفته باعث بهبود سفتی شریان شد که یک عامل خطر برای بیماری قلبی، سکته مغزی و زوال ذهنی است.
تحقیقات همچنین نشان داده است که نوشیدن بادرنجبویه ممکن است آنزیم های آنتی اکسیدانی طبیعی بدن را افزایش دهد که به محافظت از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کند.علاوه بر این، یک بررسی نشان داد که بادرنجبویه حتی می‌تواند علائم افسردگی و اضطراب را بدون عوارض جانبی جدی بهبود بخشد.

دمنوش های گیاهی طعم های متنوعی دارند و به طور طبیعی بدون قند و کالری هستند. بسیاری از دمنوش های گیاهی نیز اثرات ارتقاء دهنده سلامتی دارند و علم مدرن شروع به تأیید برخی از کاربردهای سنتی آنها کرده است. با این حال، به خاطر داشته باشید که برای درک اثرات نوشیدن دمنوش گیاهی به جای مصرف عصاره یا سایر مکمل ها، تحقیقات بیشتری در زمینه بررسی انواع دمنوش های گیاهی و خواص آن ها لازم است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در هلثی روم ارتباط بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Similar educational articles

مقالات آموزشی مشابه