7 مزیت چشمگیر چای سفید

فهرست مطالب

چای سفید از گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود. برگ‌ها و جوانه‌های آن درست قبل از باز شدن کامل، زمانی که با کرک‌های سفید ریز پوشیده شده‌اند، چیده می‌شوند. این جایی است که چای سفید نام خود را می گیرد. چای سبز و چای سیاه نیز از گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شوند. با این حال، روش های مختلف پردازش طعم و عطر منحصر به فرد خود را به آنها می دهد. این مقاله از هلیباکس 7 مزیت چشمگیر چای سفید را فهرست می کند.

چای سفید کمترین فرآوری شده در بین سه چای است. به همین دلیل، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را حفظ می کند. تصور می‌شود این یکی از دلایلی است که چرا مطالعات چای سفید را با فواید بسیاری برای سلامتی مرتبط می‌دانند. به عنوان مثال، ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی، مبارزه با پیری پوست و حتی کمک به کاهش وزن کمک کند.

7 مزیت چشمگیر چای سفید

در ادامه به بررسی 7 مزیت چشمگیر چای سفید می پردازیم.

1. سرشار از آنتی اکسیدان است.

چای سفید مملو از نوعی پلی فنول به نام کاتچین است. پلی فنول ها مولکول های گیاهی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان در داخل بدن عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها از سلول ها در برابر آسیب توسط ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

خوشبختانه به نظر می رسد چای سفید یکی از بهترین انواع چای برای مبارزه با رادیکال های آزاد باشد. در واقع، مطالعات نشان می دهد که چای سفید دارای مزایای آنتی اکسیدانی مشابه با چای سبز است که به دلیل فواید سلامتی آن شناخته شده است.

یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که عصاره چای سفید می تواند به محافظت از سلول های عصبی حیوانات در برابر آسیب رادیکال آزاد به نام پراکسید هیدروژن کمک کند. مطالعه دیگری در لوله آزمایش نشان داد که پودر چای سفید در کاهش التهاب ناشی از رادیکال‌های آزاد در سلول‌های پوست انسان بسیار مؤثر است.

2. خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

پلی فنول‌هایی مانند آن‌هایی که در چای سفید یافت می‌شوند ممکن است به روش‌های مختلف به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند. برای نمونه، چندین مطالعه نشان داده اند که پلی فنول ها ممکن است به شل شدن رگ های خونی و تقویت ایمنی کمک کنند. مطالعات دیگر نشان داده‌اند که پلی‌فنول‌ها ممکن است از اکسید شدن کلسترول بد LDL جلوگیری کنند که عامل خطر دیگری برای بیماری قلبی است. در تجزیه و تحلیل پنج مطالعه، دانشمندان دریافتند افرادی که سه فنجان یا بیشتر چای در روز می نوشند، 21 درصد کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند.

در حالی که این نتایج نشان می دهد که چای سفید ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند، ایجاد تغییرات دیگری در شیوه زندگی برای داشتن قلب سالم نیز مهم است. اینها شامل خوردن میوه و سبزیجات بیشتر، ورزش منظم و استراحت زیاد است.

3. می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند

چای سبز اغلب اولین چایی است که وقتی به چای های کاهش وزن فکر می کنید به ذهنتان خطور می کند. با این حال، چای سفید ممکن است در مورد چربی سوزی به همان اندازه موثر باشد. هر دو چای دارای سطوح مشابهی از کافئین و کاتچین مانند اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) هستند، ترکیبی در چای سبز که با چربی سوزی مرتبط است. به نظر می رسد که این ترکیبات با هم یک اثر هم افزایی دارند.

4. به محافظت از دندان های در برابر باکتری ها کمک می کند.

چای سفید منبع عالی فلوراید، کاتچین و تانن است. این ترکیب از مولکول ها می تواند با مبارزه با باکتری ها و قند به تقویت دندان ها کمک کند. فلوراید می‌تواند با مقاوم‌تر کردن سطح دندان‌ها در برابر حملات اسیدی توسط باکتری‌ها در ترکیب با شکر، از ایجاد حفره‌های دندانی جلوگیری کند. کاتچین ها آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که در چای سفید به وفور یافت می شوند. نشان داده شده است که آنها رشد باکتری های پلاک را مهار می کنند. تانن ها نوع دیگری از پلی فنول موجود در چای سفید هستند. مطالعات نشان می دهد که ترکیب تانن ها و فلوراید همچنین می تواند از رشد باکتری های ایجاد کننده پلاک جلوگیری کند.

5. دارای ترکیباتی است که با سرطان مبارزه می کند.

سرطان دومین علت شایع مرگ و میر در ایالات متحده است. چندین مطالعه لوله آزمایش نشان داده اند که چای سفید ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشد.

در یک مطالعه لوله آزمایش، عصاره چای سفید باعث مرگ سلولی در چندین نوع سرطان ریه شد. دو مطالعه دیگر در لوله آزمایش به بررسی اثرات چای سفید بر سلول های سرطانی روده بزرگ پرداختند. مطالعات نشان داد که عصاره چای سفید رشد سلول های سرطانی روده بزرگ را سرکوب می کند و از گسترش آنها جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان های موجود در عصاره چای سفید همچنین از سلول های طبیعی در برابر آسیب مولکول های مضر محافظت می کند.

6. خطر مقاومت به انسولین را کاهش می دهد.

انسولین یک هورمون فوق العاده مهم است. به انتقال مواد مغذی از جریان خون به سلول‌ها کمک می‌کند تا بعداً مورد استفاده قرار گیرند یا ذخیره شوند. با این حال، در نتیجه چندین عامل از جمله مصرف زیاد قند، برخی از افراد به انسولین پاسخ نمی دهند. این مقاومت به انسولین نامیده می شود. متأسفانه، مقاومت به انسولین بسیار رایج است و با بسیاری از بیماری‌های مزمن از جمله دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سندرم متابولیک مرتبط است.

جالب توجه است، مطالعات نشان داده اند که پلی فنول هایی مانند آنهایی که در چای سفید وجود دارد خطر مقاومت به انسولین را کاهش می دهد.

7. ترکیبات موجود در چای سفید در برابر پوکی استخوان محافظت می کند.

پوکی استخوان یک وضعیت سلامتی است که در آن استخوان ها پوک و متخلخل می شوند. مطالعات نشان داده اند که رادیکال های آزاد و التهاب مزمن ممکن است پوکی استخوان را تسریع کنند. این دو عامل ممکن است سلول‌هایی را که به رشد استخوان کمک می‌کنند سرکوب کنند و سلول‌هایی را که استخوان‌ها را تجزیه می‌کنند، تقویت کنند.

برعکس، نشان داده شده است که کاتچین‌هایی که در چای سفید یافت می‌شوند با این عوامل خطر مبارزه می‌کنند. تصور می‌شود که آنها سلول‌هایی را که استخوان‌ها را تجزیه می‌کنند سرکوب می‌کنند. این کاتچین ها در چای سفید در مقایسه با سایر انواع چای به وفور یافت می شوند.

در این مقاله از هلیباکس به بررسی 7 مزیت چشمگیر چای سفید پرداختیم. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Similar educational articles

مقالات آموزشی مشابه