بهترین چای در هر فصل

فهرست مطالب

فصل مناسب برای نوشیدن انواع چای چه فصلی است؟ هر چای مناسب کدامیک از فصول است؟ بهترین چای در هر فصل کدام است؟ این یکی از متداول ترین سؤالات عاشقان چای است. ممکن است انتظار پاسخ کوتاه و سریع داشته باشید، اما واقعیت این است که موارد بسیار بیشتری وجود دارد که باید در نظر بگیرید

بهترین چای در هر فصل

چیزی که اغلب هنگام تصمیم گیری در مورد زمان نوشیدن چای در نظر گرفته نمی شود، این است که در چه فصلی چه چای بنوشید. چند مورد باید در نظر گرفته شود:

  • آن را تازه بنوشید

اگر چای سبز فصلی می خرید، مطمئناً منطقی است که آن را تازه بنوشید. چای تازه حاوی بیشترین مواد مغذی است، اما طعم بهتری نیز دارد. موارد زیر شامل انواع چای که بهتر است در مدت زمان معینی پس از باز شدن بسته بندی بنوشید می باشد:

چای سبز: بهترین حالت در عرض 4 ماه
چای اولانگ سبک: بهترین حالت ظرف 6 ماه
چای اولانگ تیره: بهترین حالت در یک سال
چای‌های سیاه: چای‌های کاملاً اکسید شده هستند، بنابراین مصرف تازه آن‌ها کمتر ضروری است. تا زمانی که آنها را در دمای معمولی اتاق و بدون قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید نگهداری کنید، طعم و عطر خود را به خوبی حفظ می کنند.

مفروضات فوق فقط برای چای های خالص که با سایر مواد ترکیب نشده و هیچ طعم دهنده مصنوعی اضافه نشده است صادق است.

  • بهترین چای برای بهار و تابستان

علاوه بر این واقعیت که باید مقداری چای تازه بنوشید، همچنین ایده خوبی است که چای را با شرایط آب و هوایی که با فصل تغییر می کند، مطابقت دهید. چای‌های کمتر اکسیده‌شده مانند چای سبز و سفید، چه سرد و چه گرم، تأثیر خنک‌کننده‌ای روی بدن شما دارند. بنابراین، آنها برای فصل بهار و تابستان عالی هستند. اثر خنک کنندگی چای سبز و سفید بدن شما را در برابر گرما متعادل می کند.

بهار اغلب مشهورترین فصل چیدن چای است. بهار زمانی است که جوانه‌های تازه و برگ‌های جوان پس از یک دوره خواب در زمستان خنک که فقط ریشه‌ها در زیر زمین کار می‌کنند، روی بوته‌های چای ظاهر می‌شوند. در این مکان‌ها، جوانه‌های بهاری بسیار ارزشمند هستند، زیرا حاوی تمام طعم و مواد مغذی ذخیره شده در زمستان هستند و آنها را شاداب، همراه با بافت غنی و بویژه معطر می‌سازد.

بهترین چای های بهاری طراوت بهاری را در خود جای می دهند – آنها معمولاً گلدار، سبز و بسیار با طراوت هستند. اغلب سبک و ظریف اما با بدنه ضخیم و مخملی.

در اوایل ژوئن، آفتاب داغ تابستان به باغ‌های چای می‌رسد و بوته‌ها را تشویق به رشد سریع می‌کند و طعم آنها را تغییر می‌دهد. طعم ها تغییر می کنند زیرا گیاه شروع به تولید ترکیباتی می کند که از برگ ها در برابر حشرات یا گرمای خورشید و اشعه UV محافظت می کند. معمولاً دو هفته اول خرداد است و نقطه شیرینی بین فصل بهار است که برگ‌ها قدرت محدودی دارند و باران‌های موسمی که برگ‌ها آب می‌شوند و مزه‌ها به سمت تلخی می‌رود.

  • بهترین چای برای پاییز و زمستان

در فصول سردتر، شما در واقع می خواهید چای بنوشید که بدن شما را گرم می کند. در چنین شرایطی، چای سیاه اکسید شده بیشتر بهترین انتخاب است. اگر عاشق اولانگ هستید، به سراغ اولانگ تیره مانند داهونگ پائو بروید.

در زمستان دما می تواند به طور چشمگیری کاهش یابد، به این معنی که بوته های چای در بیشتر مکان ها برای خواب خود آماده می شوند. با این حال، در مناطق گرمسیری تر، آب و هوای ثابت به این معنی است که گیاهان می توانند حتی در زمستان به جوانه زدن ادامه دهند. تفاوت دمای زیاد بین روز و شب به این معنی است که برگ های چای تعادل خوبی از آفتاب مغذی و خنک کننده شب را به دست می آورند و به آنها کمک می کند رشد و طعم متعادلی داشته باشند.

  • سن

در رابطه با فصول، وضعیت بدن شما نیز با افزایش سن تغییر می کند. افراد مسن بیشتر به سرما حساس هستند. بنابراین چای های سفید و سبز که خاصیت خنک کنندگی دارند کمتر مناسب هستند. به معده حساس‌تر هستند و همچنین آن را برای افراد مسن تر مناسب نمی کند.

با توجه به این، چای های مناسب تر عبارتند از:

  • چای سفید کهنه (چای‌های کهنه‌تر کمتر خام هستند)
  • چای سیاه
  • چای اولانگ تیره

چای هایی که از مرزهای فصلی عبور می کنند.

برخی از چای‌ها فرآیندهای طولانی‌تری را طی می‌کنند تا از کیفیت و اصالت آن‌ها در مورد طعم آن اطمینان حاصل کنند. این بدان معنی است که برگ های تازه چای ممکن است در طول بهار چیده شده و تا حدی پردازش شوند تا از شروع کامل اطمینان حاصل شود، سپس در اواخر سال به پایان برسد زیرا تغییرات فصلی به زمان اجازه می دهد تا طعم نهایی را ایجاد کند.

Wuyi Oolong از استان فوجیان، چین. اگرچه این چای در بهار چیده و فرآوری می شود، اما ممکن است تا اوایل پاییز آماده نباشد. این به این دلیل است که اولانگ های کوه های Wuyi معمولاً با زغال چوب یا اجاق برقی برشته می شوند. این طعم را عمیق تر می کند و یک چای پیچیده ایجاد می کند و طعم تروآر غنی از مواد معدنی و سنگی را برجسته می کند و همچنین نت هایی از گل گرفته تا کاکائو و میوه های خشک را تولید می کند. اگرچه برای ایجاد این طعم ها و برای آرام شدن کباب که می تواند چندین ماه پس از پردازش اولیه باشد، زمان می برد. اما ارزش صبر کردن را دارد زیرا نتیجه، یک دمنوش غنی و پاییزی با نت‌های گرم و معطر گل رز و هلو، بافتی فوق‌العاده صاف و پایانی معدنی خاص است.

در این مقاله از هلیباکس به بررسی بهترین چای در هر فصل پرداختیم. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Similar educational articles

مقالات آموزشی مشابه