مزایای هل
هل گیاهی است که اغلب به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود. از دانه ها و روغن حاصل از دانه ها گاهی برای تهیه دارو استفاده می شود. حاوی مواد شیمیایی است که ممکن است برخی از باکتری ها را از بین ببرد، تورم را کاهش دهد و به سیستم ایمنی بدن کمک کند.
برای دیابت، کلسترول بالا، تجمع چربی در کبد در افرادی که الکل کم یا بدون مصرف الکل مصرف می کنند و اهداف دیگر استفاده می شود، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از استفاده از آن وجود ندارد.
از دانههای چندین گیاه مختلف بهدست میآید که به خانواده زنجبیل تعلق دارند. طعمی متمایز دارد که مکمل غذاهای شیرین و خوش طعم است. مردم ممکن است از دانه ها و غلاف هل در کاری، دسرها و غذاهای گوشتی و همچنین در نوشیدنی هایی مانند قهوه و چای چای استفاده کنند.
گیاهی است که اغلب به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود. از دانه ها و روغن حاصل از دانه ها گاهی برای تهیه دارو استفاده می شود. هل حاوی مواد شیمیایی است که ممکن است برخی از باکتری ها را از بین ببرد، تورم را کاهش دهد و به سیستم ایمنی بدن کمک کند.
فواید هل برای سلامتی
هل ادویه ای با طعمی تند و کمی شیرین است که برخی افراد آن را با نعناع مقایسه می کنند.
خواص آنتی اکسیدانی و دیورتیک ممکن است فشار خون را کاهش دهد
هل ممکن است برای افرادی که فشار خون بالا دارند مفید باشد
ممکن است حاوی ترکیبات ضد سرطان باشد
ترکیبات موجود در هل ممکن است به مبارزه با سلول های سرطانی کمک کند.
هل همچنین ممکن است توانایی سلول های کشنده طبیعی برای حمله به تومورها را افزایش دهد
هل سرشار از ترکیباتی است که ممکن است با التهاب مبارزه کند.
آنتی اکسیدان هایی که به وفور در هل یافت می شوند، از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کنند و از بروز التهاب جلوگیری می کنند .
ممکن است به مشکلات گوارشی از جمله زخم کمک کند
از هل برای کمک به هضم غذا استفاده می شود
مهمترین خاصیت هل برای رفع مشکلات معده، توانایی احتمالی آن در التیام زخم است.
ممکن است بوی بد دهان را درمان کرده و از ایجاد حفره جلوگیری کند
استفاده از هل برای درمان بوی بد دهان و بهبود سلامت دهان یک درمان قدیمی است.
هنگامی که هل در رایحه درمانی استفاده می شود، می تواند بوی نشاط آور ایجاد کند که توانایی بدن شما را برای استفاده از اکسیژن در طول ورزش افزایش می دهد.
راه دیگری که هل میتواند تنفس و مصرف اکسیژن را بهبود بخشد، شل کردن راه هوایی است. این ممکن است به ویژه برای درمان آسم مفید باشد.
ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد
هنگامی که هل به صورت پودر مصرف شود، ممکن است قند خون را کاهش دهد
محافظت از کبد
عصاره هل ممکن است سطح آنزیم های کبدی، تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش دهد. آنها همچنین ممکن است از بزرگ شدن کبد و وزن کبد جلوگیری کنند که خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می دهد .
اضطراب
عصاره هل از رفتارهای اضطرابی جلوگیری کند. این ممکن است به این دلیل باشد که سطوح پایین آنتی اکسیدان ها در خون با ایجاد اضطراب و سایر اختلالات خلقی مرتبط است
هل به طور کلی برای اکثر مردم بی خطر است.
رایج ترین روش استفاده از هل در پخت و پز یا پخت است. این بسیار همه کاره است و اغلب به کاری و خورش های هندی و همچنین شیرینی های زنجبیلی، نان و سایر محصولات پخته شده اضافه می شود.
استفاده از مکملها، عصارهها و اسانسهای هل احتمالاً با توجه به نتایج امیدوارکننده تحقیقات در مورد کاربردهای دارویی آن رایجتر میشود.
با این حال، در حال حاضر دوز توصیه شده برای هل وجود ندارد .
اگر علاقه مند به امتحان هل هستید، به یاد داشته باشید که افزودن ادویه به غذاهایتان ممکن است مطمئن ترین راه باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در ارتباط باشید.
جهت خرید آنلاین دمنوش های گیاهی مانند دمنوش هل و دمنوش زعفران و گل سرخ به فروشگاه هلثی روم مراجعه نمایید.